aboutus

Dongguan Juku Clothing Co., Ltd.

Dongguan Juku Clothing Co., Ltd. Dongguan Juku Clothing Co., Ltd. Dongguan Juku Clothing Co., Ltd.
1 2 3
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Juku
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~150
Ετήσιες πωλήσεις: 500000-1000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2012
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
-01-
Εισαγωγή

Έχετε ονειρευτεί πάντα για να κολυμπήσετε όπως μια γοργόνα μετά από να προσέξετε έναν κινηματογράφο γοργόνων; Χαριτωμένα και με δύναμη γλιστρώντας μέσω του νερού, η όμορφη ουρά σας που λαμπυρίζει κάτω από την ηλιοφάνεια…

 

Η Co. ΕΠΕ ιματισμού Juku μπορεί να σας δώσει την εμπειρία γοργόνων που έχετε ονειρευτεί πάντα. Είμαστε δεσμευμένοι να φέρουμε σας τις ουρές ποιοτικών γοργόνων, monofins, μαγιό γοργόνων, γοργόνα-τα ενδύματα και τα εξαρτήματα στις λογικές αξίες των παιδιών, teens, και του ενηλίκου! Είμαστε το 1$ο εργοστάσιο και οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ προμηθευτές QUALTITY από την Κίνα από το 2012.

 

Ο στόχος μας είναι στην παραγωγή μπαίνω σε? όνειρο αληθινού σας, και έχει τη διασκέδαση με τις όμορφες ουρές, ακόμη και την χρησιμοποιείτε πολλές φορές, δεν θα φορεθεί, να μην εξασθενίσει.

Μας sparkly τρεμοσβήστε ουρές γοργόνων και τα κολυμπώντας κοστούμια γίνονται από το λαμπρό swimwear ύφασμα, λαμπυρίζει κάτω από την ηλιοφάνεια ή το φως.

Dongguan Juku Clothing Co., Ltd.

οι τρισδιάστατες τυπωμένες ουρές γοργόνων αποτελούνται από το 80/20% πολυεστέρα/spandex το υλικό με 4 τρόπους ελαστικούς, είναι ζωηρότερο όπως τις πραγματικές κλίμακες ψαριών.

Dongguan Juku Clothing Co., Ltd.

Οι ουρές γοργόνων φαντασίας είναι προστιθέμενα δευτερεύοντα πτερύγια έτσι φαίνεται ομορφότερη.

Οι ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ποιοτικές ουρές μας γίνονται με τους εξαιρετικά-λαμπρούς, αλατισμένους αδιάβροχους, αντι-UV υλικούς και προστιθέμενους προστάτες ακρών έτσι θα διαρκέσει μακροπρόθεσμο.

Dongguan Juku Clothing Co., Ltd.

 

Κάνουμε τη δοκιμή ποιοτικού ελέγχου σε όλες τις batch υφάσματος για να εξασφαλίσουμε την καλύτερες σταθερότητα και τη διάρκεια χρώματος για τις ουρές σας.

Τα άλλα στοιχεία κλίμακας γοργόνων μας (κοστούμια γοργόνων, περικνημίδες) θα σας βοηθήσουν μετάβαση από τη θάλασσα στο έδαφος ακόμα μένοντας αληθινά εσωτερικό σε μόνο σας.

 

 

 

 

 

 

 

-02-
Ιστορία

Ο ιματισμός Juku άρχισε να κάνει τις ουρές γοργόνων ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ υφάσματος και monofin στο παιδί και τα ενήλικα μεγέθη για να κολυμπήσει το 2012.

Αρχίσαμε με τις απλές ουρές γοργόνων σπινθηρίσματος το 2012.

Dongguan Juku Clothing Co., Ltd.

Το 2014 προσθέσαμε ότι τρισδιάστατος οι ουρές γοργόνων, από το 2016 επεκτείναμε περισσότερη σειρά με τη νέα τεχνολογία, που προσθέτει τη shinny επεξεργασία και τοποθετεί αιχμή στους προστάτες στις ουρές έτσι αυτό είμαστε ομορφότεροι και ανθεκτικός, προστατεύει τις ουρές από τις τρύπες, λυσσασμένες, & που τεμαχίζουν μετά από να κολυμπήσει στη λίμνη ή τη θάλασσα.

Dongguan Juku Clothing Co., Ltd.

Τώρα υπάρχουν εκατοντάδες των σχεδίων για τις επιλογές. Το προσαρμοσμένο σχέδιο μπορεί να γίνει επίσης. Τα μεγέθη είναι από το μικρό παιδί, νεολαία, γυναίκες, στους άνδρες. Έτσι ο, τιδήποτε ηλικία είστε, μπορείτε να βρείτε μια κατάλληλη ουρά γοργόνων από μας.

 

Είμαστε κάνουμε ακόμα ulmost μας για να κάνουμε τις ομορφότερες ουρές γοργόνων και θα αναπτύξουμε τη νέα τεχνολογία για να κάνουμε όλες τις γοργόνες ευτυχησμένες.

-03-
Υπηρεσία

Ο ιματισμός Juku Dongguan είναι επαγγελματικός κατασκευαστής που ειδικεύτηκε στα ενδύματα ουρών γοργόνων, όπως τις ουρές γοργόνων για την κολύμβηση, τα μαγιό ουρών γοργόνων (μπικίνι, tankini, ενός κομματιού swimwear), τα κοστούμια γοργόνων, τις περικνημίδες γοργόνων, και τα εξαρτήματα όπως τις διογκώσιμες ουρές κ.λπ. γοργόνων.

 

Τα πλεονεκτήματά μας:

  • Υπάρχουν περίπου 100 διαφορετικά σχέδια για την επιλογή. Τα νέα σχέδια γίνονται κάθε μήνα.
  • Όλα τα προϊόντα αποτελούνται από την ΠΟΙΟΤΗΤΑ υλική, ελαστικός, αναπνεύσιμος, ομαλός, άνετος για το δέρμα.
  • Επαγγελματική τεχνολογία: Οι όλες ουρές γοργόνων μας γίνονται με την ειδική τεχνολογία των λαμπρών προστατών τέρματος και ακρών έτσι οι ουρές μας σας κάνουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος στις λίμνες ή τη θάλασσα. Είναι όπως τις πραγματικές κλίμακες ψαριών που λαμπυρίζουν και ανθεκτικότερες.Dongguan Juku Clothing Co., Ltd.
  • Υπηρεσία cOem: Τα όλα στοιχεία στο κατάστημά μας μπορούν να προσαρμοστούν. Η μέθοδος συσκευασίας μπορεί να είναι συνήθεια επίσης. Μπορούμε να κάνουμε τα σχέδια συνήθειας εφ' όσον μας στέλνετε το αρχείο σχεδίων σας. Ή μας πέστε ακριβώς μια ιδέα της σκέψης σας, θα σας βοηθήσουμε για να κάνουμε τα σχέδιά σας.
  • Χρόνος δειγματοληψίας: ίδιο πράγμα σκαφών της αγοράς για τα δείγματα αποθεμάτων 5-7 ημέρες εργασίας για το προσαρμοσμένο δείγμα.

 

Υπηρεσία μεταπωλήσεων

Υποσχόμαστε την άριστη ποιότητα:

Στο σπάνιο γεγονός που εκεί μια ατέλεια κατασκευής (ποιότητα της εργασίας, ράψιμο) με είτε τη γοργόνα μας παρακολουθεί, κολυμπώντας τα κοστούμια, ή monofins, είτε θα αντικαταστήσουμε είτε θα επισκευάσουμε το στοιχείο χωρίς επιπλέον κόστος στον πελάτη. Τα ελαττωματικά στοιχεία πρέπει να ελεγχθούν πριν από τη λήψη μιας αντικατάστασης ή μιας επισκευής. Μας ελάτε σε επαφή με για περισσότερες πληροφορίες εάν έχετε ένα στοιχείο που αισθάνεστε είναι κατάλληλο.

Σημείωση: Λόγω της φύσης του υφάσματος ουρών γοργόνων, ο ίδιος του αθλητισμού, και των πολλών διαφορετικών συστάσεων των πισινών και των γεφυρών λιμνών/των patios, δεν μπορούμε να είμαστε αρμόδιοι και δεν υπάρχει καμία εγγύηση για την κανονική φθορά λόγω χρήσης των ουρών γοργόνων μας. Η κανονική φθορά λόγω χρήσης των ουρών γοργόνων περιλαμβάνει την απώλεια σπινθηρίσματος και η φθορά των τρυπών, ειδικά γύρω από τις άκρες και τις άκρες του πτερυγίου και οπουδήποτε ο κολυμβητής τρίβει την ουρά στην επιφάνεια λιμνών ή γεφυρών.

 

-04-
Η ομάδα μας

Επιλέξτε τον ιματισμό Juku, μαζί θα επεκτείνουμε περισσότερες αγορές. Πιστεύουμε πάντα ότι τα ποιοτικά προϊόντα μπορούν να βοηθήσουν και τους πελάτες μας και την επιχείρησή μας για να κερδίσουν περισσότερους πελάτες.

 

 

Τμήμα σχεδίου

 

Το τμήμα σχεδίου μας κάνει την όμορφη εξέταση σχεδίων εν τω μεταξύ της ασφάλειας του παιδιού σας.

Ασφάλεια γοργόνων
Είναι το παιδί σας έτοιμο για μια ουρά γοργόνων και monofin; Οι τοπ κατασκευαστές γοργόνων μας είναι γονείς, επίσης. Ξέρουμε τη σημασία της διασκέδασης και των ασφαλών παιχνιδιών νερού, και εργαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε τοπ ασφάλεια για τις πολύτιμες γοργόνες σας και. Το monofin και η γοργόνα μας παρακολουθούν το συνδυασμό που είναι εύκαμπτος, ρεαλιστικός, ασφαλής, και ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ! Οι ουρές γοργόνων μας και monofins ανταποκρίνονται στα πρότυπα εκθέσεων CE!

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα ασφάλειας των ουρών & του Monofin γοργόνων μας:

Οι ουρές μας έχουν ένα ανοικτό κατώτατο σημείο για την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα πόδια και τα πόδια.

Τα monofins μας δεν έχουν οποιαδήποτε λουριά που κλείνουν γύρω από τους αστραγάλους. Το Monofins μπορεί να ρυμουλκηθεί εύκολα ή να αρχίσουν.

Τα monofins μας είναι ελαφριά και έχουν ένα ουδέτερο bouyancy δεν σας ζυγίζουν κάτω.

Οι ουρές γοργόνων μας αποτελούνται από το κανονικό ελαστικό ύφασμα μαγιό, ροές του νερού κατευθείαν εύκολα, οι ουρές δεν τελματώνουν εσείς κάτω.

Οι γονείς εκθέτουν τους νεώτερους κολυμβητές που μαθαίνουν να κολυμπούν γρηγορότερα με τα monofins μας. Βοηθούν να δημιουργήσουν την εμπιστοσύνη και τη δύναμη πυρήνων, αλλά δεν είναι μια συσκευή επίπλευσης και πρέπει να χρησιμοποιηθούν κάτω από την ενήλικη επίβλεψη.

 

 

Εμπορικό τμήμα

Η υποδοχή μας στέλνει την έρευνα σε από παγκοσμίως. Θα αναφέρουμε την καλύτερη τιμή σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας σε 8 ώρες.

 

Τμήμα ελέγχου department&quality παραγωγής

Το προσωπικό σε αυτό το τμήμα κάνει τα σχέδια στο ρεαλιστικό στοιχείο. Πρέπει να ελέγξουν αυστηρά όλα τα υλικά και κάθε επεξεργασία.

Dongguan Juku Clothing Co., Ltd.

 

Υπηρεσία μεταπωλήσεων
Στεκόμαστε πίσω από τα προϊόντα μας, εάν δεν ικανοποιείτε για οποιοδήποτε λόγο, παρακαλώ μας έρχεστε σε επαφή με. Είμαστε δεσμευμένοι να σιγουρευτούμε ότι είστε οι ευτυχέστερες γοργόνες παγκοσμίως!

Στοιχεία επικοινωνίας