aboutus
QC Προφίλ

Η ποιότητα είναι ο πολιτισμός μας. 

Επιλέγουμε τα υψηλής ποιότητας υφάσματα που είναι αβλαβή στα παιδιά και ελέγχουν αυστηρά κάθε βήμα της παραγωγής. Η γοργόνα μας swimwear και οι αστράγαλοι είναι CE επικυρωμένο. Τα υλικά εκτύπωσης είναι επίσης SGS επικυρωμένο. Έτσι τα προϊόντα μας είναι ασφαλή, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να διατάξει.

 

Περίπου οι ουρές γοργόνων μας

  • Οι ουρές γοργόνων μας είναι swimmable! Υψηλός - η ποιότητα κολυμπά το ύφασμα κοστουμιών (πολυεστέρας 80% και 20% spandex) με το τέντωμα 4 τρόπων είναι χλώριο και θαλασσινό νερό ανθεκτικά.
  • Οι ουρές μας είναι walkable - σημαίνοντας αυτοί είναι ανοικτές στο κατώτατο σημείο. Αυτό επιτρέπει σε σας για να αφαιρέσει εύκολα το monofin εάν επιθυμείτε, και επιτρέπει σε σας για να αυξήσει την ουρά για το περπάτημα όταν απαιτείται.

Περίπου η γοργόνα μας Monofin

  • Το πλαστικό πτερύγιό μας είναι έξοχα ισχυρό και εύκαμπτο
  • Η μαλακή τσέπη ποδιών μας είναι ελαστική και μόνος-ρυθμίζει για να εγκαταστήσει ένα ευρύ φάσμα των μεγεθών ποδιών.
  • Μόνο το μοναδικό σχέδιό μας χωρίζει τα πόδια σας άνετα.

Ασφάλεια γοργόνων

Είναι το παιδί σας έτοιμο για μια ουρά γοργόνων και monofin; Οι τοπ κατασκευαστές γοργόνων μας είναι γονείς, επίσης. Ξέρουμε τη σημασία της διασκέδασης και των ασφαλών παιχνιδιών νερού, και εργαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε τοπ ασφάλεια για τις πολύτιμες γοργόνες σας και. Το monofin και η γοργόνα μας παρακολουθούν το συνδυασμό που είναι εύκαμπτος, ρεαλιστικός, ασφαλής, και ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ! Οι ουρές γοργόνων μας και monofins συναντούν όλες τις ασφάλειες προτύπου καταναλωτικών προϊόντων παιδιών των Ηνωμένων Πολιτειών και της Αυστραλίας!

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα ασφάλειας των ουρών & του Monofin γοργόνων μας:

Οι ουρές μας έχουν ένα ανοικτό κατώτατο σημείο για την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα πόδια και τα πόδια.

Τα monofins μας δεν έχουν οποιαδήποτε λουριά που κλείνουν γύρω από τους αστραγάλους. Το Monofins μπορεί να ρυμουλκηθεί εύκολα ή να αρχίσουν.

Τα monofins μας είναι ελαφριά και έχουν ένα ουδέτερο bouyancy δεν σας ζυγίζουν κάτω.

Οι ουρές γοργόνων μας αποτελούνται από το κανονικό ελαστικό ύφασμα μαγιό, ροές του νερού κατευθείαν εύκολα, οι ουρές δεν τελματώνουν εσείς κάτω.

Οι γονείς εκθέτουν τους νεώτερους κολυμβητές που μαθαίνουν να κολυμπούν γρηγορότερα με τα monofins μας. Βοηθούν να δημιουργήσουν την εμπιστοσύνη και τη δύναμη πυρήνων, αλλά δεν είναι μια συσκευή επίπλευσης και πρέπει να χρησιμοποιηθούν κάτω από την ενήλικη επίβλεψη.

 

Η εγγύησή μας

Υποσχόμαστε την άριστη ποιότητα:

Στο σπάνιο γεγονός που εκεί μια ατέλεια κατασκευής (ποιότητα της εργασίας, ράψιμο) με είτε τη γοργόνα μας παρακολουθεί, κολυμπώντας τα κοστούμια, ή monofins, είτε θα αντικαταστήσουμε είτε θα επισκευάσουμε το στοιχείο χωρίς επιπλέον κόστος στον πελάτη. Τα ελαττωματικά στοιχεία πρέπει να ελεγχθούν πριν από τη λήψη μιας αντικατάστασης ή μιας επισκευής. Μας ελάτε σε επαφή με για περισσότερες πληροφορίες εάν έχετε ένα στοιχείο που αισθάνεστε είναι κατάλληλο.

 

Σημείωση: Λόγω της φύσης του υφάσματος ουρών γοργόνων, ο ίδιος του αθλητισμού, και των πολλών διαφορετικών συστάσεων των πισινών και των γεφυρών λιμνών/των patios, δεν μπορούμε να είμαστε αρμόδιοι και δεν υπάρχει καμία εγγύηση για την κανονική φθορά λόγω χρήσης των ουρών γοργόνων μας. Η κανονική φθορά λόγω χρήσης των ουρών γοργόνων περιλαμβάνει την απώλεια σπινθηρίσματος και η φθορά των τρυπών, ειδικά γύρω από τις άκρες και τις άκρες του πτερυγίου και οπουδήποτε ο κολυμβητής τρίβει την ουρά στην επιφάνεια λιμνών ή γεφυρών.

 

Πιστοποιήσεις
Στοιχεία επικοινωνίας